Preminuo je Miroslav Robić

Preminuo je Miroslav Robić, osoba koja je od samih početaka podupirala projekt F. Budicki. Pamtimo njegove dolaske na Britanski trg i na prvo javno snimanje u tvornici Pluto. Nažalost nije dočekao svoj prvi posjet Muzeju.

Auto klub „Delta“ Zagreb, kao matični klub Miroslava Robića u njegovim najboljim sportskim danima, odlučio je dio programa ovogodišnje jubilarne brdske utrke „20. Nagrada Stubičkih Toplica) posvetiti svom prerano umrlom članu; svojevrsnoj legendi hrvatskog automobilizma.

Tako će se prije samog starta službenog dijela natjecanja održati utrka oldtimer automobila kojima se i Miro zadnjih godina intezivno bavio.

Očekuje se nastup najmanje dvadesetak oldtimeraša na čelu sa još jednom legendom hrvatskog auto sporta; Damirom Štimcem, a cijeli događaj završiti će se na druženju u nedavno otvorenom Muzeju automobilizma Ferdinand Budicki.

U klubu se nadaju da će održavanje ovakve utrke postati lijepa tradicija i prilika da se barem na trenutak sjetimo našeg dragog prijatelja Mire.

TOP