Prvih devet mjeseci muzejskog djelovanja !

U samo 9 mjeseci ove godine od kojih je 6 bilo potrošeno na građevinske radove uspjeli smo paralelno uz pokretanje Muzeja organizirati čak 6 susreta starodobnih automobila i motora i jednu veliku izložbu fotografija na 140 city i jumbo plakata koji su prekrili čitav Zagreb.

  • Noć muzeja
  • Kolona Sv. Patricka u Zagrebu
  • 115 godina automobilizma u Hrvatskoj
  • Sljemenska brdska utrka
  • Old school desant na Zagreb
  • 18. susret Citroen kluba Croatia

Uz navedeno u Muzeju je aktualna prva tematska izložba posvečena Spačeku, a uskoro ide i druga s tematikom Bube. Uz sve nabrojano organizirali smo izložbe fotografija u gradskom poglavarstvu i gradskim knjižnicama, držali predavanja po školama, organizirali nekoliko sajmova, izašli u velikom broju raznih medijima itd, itd. Veliki broj ljudi prepoznao je značaj, mogućnosti i kvalitetu projekta što je rezultiralo da je u ovom trenutku preko 80 automobila i motora na listi čekanja budući da nemamo dovoljno prostora, također nam stiže puno memorabilija, fotografija i pomoć s raznih strana u raznim oblicima.

Mafb nikad ne spava pa za jesen i zimu imamo niz akcija: u listopadu Mafb se prezentira na Britanskom trgu i organizira jedan izlet, u studenom kreće snimanje živih emisija s auto - moto legendama. U siječnju se spremamo za Noć muzeja, dok u veljači sudjelujemo na Riječkom karnevalu u sklopu vožnje Pariz – Bakar.

Mafb je postao generator mnogih aktivnosti, a sve ovo tek je početak.

Za prvih 90 radnih dana mozemo reći da su rezultatski iznad svih očekovanja koja nisu bila mala.

TOP