Pokretanje virtualnog muzeja automobila Ferdinand Budicki

Gospodo svi vi koji ste zainteresirani da izlažete svoj automobil u Noći muzeja i u budučem djelovanju Muzeja automobila Ferdinand Budicki možete sudjelovati u kreiranju VIRTUALNOG MUZEJA FERDINAND BUDICKI koji će biti aktiviran sredinom siječnja 2013 godine. Materijali se primaju do 31.12.2012.

Kako to funkcionira ?
Funkcionira tako da kad dođete u Muzej do npr. automobila XXYY koji ima broj 23, konektirate se preko pametnog telefona ili laptopa na stranicu "Smart guide" kliknete na muzej i na broj 23 i dobijete uvid u sve ovo dolje opisano. Smart guide - vodič kroz izložbu budućeg muzeja automobila Ferdinand Budicki Cilj je složiti vodič koji će sa posebnom pažnjom ponuditi priču za svaki eksponat (auto, motor ili bicikl). Priča bi trebala biti ispričana kroz: sliku, tekst, foto-galeriju i /ili video. Za dobar sadržaj i prezentaciju potrebno je poslati: - fotografije (ne manje od 600 x 600 pixela, 72 pixela/inch) - jednu glavnu fotografiju i 10 fotografija za foto-galeriju - tekstovi na HR i EN
- puni naziv automobila
- kratki tekst - tehnički podaci (npr. podaci iz knjižice vozila)
- duži tekst (cca do 1000 znakova)
- priča sa zanimljivim informacijama iz povijesti i sadašnjosti,
- štikleci -ovaj tekst snimamo u audio formu -
- video (ako ga imate) Sadržaj se može slati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a kopiju na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

TOP